Zeeuwse Duurzaamheidsbeurs 2024: Innovatie en inspiratie in duurzaamheid

door | jun 3, 2024 | nieuws

Op zaterdag 28 september van 10.00 tot 16.00 uur opent de Zeeuwse Duurzaamheidsbeurs haar deuren in Terneuzen. Dit evenement, dat plaatsvindt in de CO3 Campus aan de Zeelandlaan, belooft wederom een dag vol inspiratie en innovatie te worden voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid. Dit jaar richt de beurs zich vooral op het bedrijfsleven.

De opening zal worden verzorgd door wethouder Laszlo van de Voorde van de gemeente Terneuzen, die om 10.00 uur officieel het startschot geeft. De wethouder zal spreken over het belang van duurzaamheid in de regio en de rol van de gemeente hierin.

Dit jaar staan er ook twee boeiende onderwerpen op het programma:

  • Regeneratieve Landbouw: Ontdek hoe deze vorm van landbouw bijdraagt aan het herstel van het klimaat, de kwaliteit van de bodem, biodiversiteit én de algehele gezondheid van mens en planeet.
  • Duurzaamheidsrapportages voor dedrijven: Leer hoe bedrijven transparant kunnen rapporteren over hun duurzaamheidsinspanningen en welke voordelen dit met zich meebrengt.

Bedrijfsbezoeken

Bezoekers krijgen tevens de unieke kans om een bedrijfsbezoek af te leggen. Er zijn twee momenten ingepland waarop deze bezoeken zullen plaatsvinden, waarvoor deelnemers zich vooraf kunnen inschrijven.

Standhouders

Daarnaast zullen diverse standhouders aanwezig zijn om de bezoekers te inspireren met de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van:

  • Verduurzaming voor het bedrijfsleven
  • Duurzame mobiliteit
  • Duurzame energie
  • En nog veel meer!

Kom langs en laat je inspireren door de mogelijkheden om duurzamer te leven en te werken. De Zeeuwse Duurzaamheidsbeurs is gratis toegankelijk en biedt voor ieder wat wils. Mis deze kans niet om meer te leren over hoe we samen een groenere toekomst kunnen realiseren.

Datum: Zaterdag 28 september
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: CO3 Campus, Zeelandlaan 2, Terneuzen

We hopen je te verwelkomen op de Zeeuwse Duurzaamheidsbeurs 2024!