Bedrijfsbezoeken met de bus

Let op: aanmelden verplicht

Neem een kijkje in de keuken van bedrijven in de regio

Op zaterdag 28 september heb je tijdens de Duurzaamheidsbeurs de mogelijkheid om per bus een bezoek af te leggen aan een aantal bedrijven in de Kanaalzone.

De bussen vertrekken vanaf het parkeerterrein bij de CO3 Campus in Terneuzen. De bussen maken een rit over het terrein van de genoemde bedrijven.

  • In de ochtend vertrekken de bussen om 10.30 uur en keren ze terug om uiterlijk 12.30 uur (50 plaatsen per bus beschikbaar)
  • In de middag vertrekken de bussen om 13.30 uur en keren ze terug om uiterlijk 15.30 uur (50 plaatsen per bus beschikbaar)

Locaties

– Bus 1 gaat naar Verbrugge en Ovet, Kanaalzone Terneuzen.

– Bus 2 gaat naar Heros en Yara Sluiskil

 

Wil je mee naar een bedrijfsbezoek? Dan kun je op deze pagina registreren (is verplicht). 

Heros Zeeuwse Duurzaamheidsbeurs

Ontdek hoe Heros Sluiskil via Urban Mining bodemas transformeert tot milieuvriendelijke grondstoffen, en zo actief bijdraagt aan de circulaire economie. Wij richten ons op het optimaal benutten van bodemas – het restmateriaal na de verbranding van afval. Hierbij winnen we niet alleen metalen terug, maar verwerken we ook mineralen tot duurzame alternatieven voor zand en grind. Deze worden ingezet als onze eigen Granova®-producten. Bezoek onze stand of ga mee met de bus en ontdek hoe wij restafval omvormen tot waardevolle, herbruikbare materialen voor een duurzamere toekomst!

Standhouder Omgevingskwaliteit | Bedrijfsbezoek per bus

Yara Sluiskil Zeeuwse Duurzaamheidsbeurs

Yara Sluiskil is een van de grootste productievestigingen van het Noorse bedrijf Yara International dat wereldwijd in 52 landen vestigingen heeft. Yara maakt stikstofhoudende kunstmest en industriële chemicaliën, zoals Air1 en NOxCare, maar ook CO2 voor de frisdrankindustrie en bierbrouwerijen. De gewasvoedingsoplossingen en het precisielandbouwaanbod stellen klanten in staat de opbrengsten te verhogen en de productkwaliteit te verbeteren, terwijl ze de milieu impact verminderen. De missie van Yara is eenvoudig als zeer ambitieus: op verantwoorde wijze de wereld voeden en de planeet beschermen. De fabrieken in Sluiskil behoren tot de meest efficiënte en betrouwbaarste ter wereld waar per jaar zo’n 5 miljoen ton product wordt verladen.

Standhouder Omgevingskwaliteit | Bedrijfsbezoek per bus

Verbrugge International Zeeuwse Duurzaamheidsbeurs

Bedrijfsbezoek per bus

Sinds de start in 1958 is dit Zeeuws familiebedrijf gegroeid tot een internationale full-service dienstverlener. Een logistieke partner die thuis is in een groot aantal productmarkten en klaar staat voor de logistieke wensen van de klanten. Verbrugge investeert continu in groene en duurzame logistieke oplossingen om haar ecologische voetafdruk te verminderen. Ontdek het allemaal tijdens het bedrijfsbezoek aan de vestiging in Terneuzen.

Ovet Zeeuwse Duurzaamheidsbeurs

OVET droge bulk terminal is een overslagbedrijf, gespecialiseerd in de opslag, overslag en bewerking van droge bulkgoederen. Met momenteel ruim 100 medewerkers bieden ze de hoogste kwaliteit en flexibiliteit in dienstverlening. Door middel van 4 drijfkranen kunnen ze een totale loscapaciteit van maar liefst 80.000 ton per dag bereiken. Op de terminal in Terneuzen (Massagoedhaven) kunnen ze naast het zeven, mengen en breken van droge bulkgoederen ook producten drogen en opzakken.

Bedrijfsbezoek per bus