Registratie bezoekers

Via dit formulier kun je gratis registreren voor een bezoek aan de Zeeuwse Duurzaamheidsbeurs 2024 op 28 september 2024. Deze beurs vindt plaats van 10:00 – 16:00 uur in de CO3 Campus, Zeelandlaan 2 in Terneuzen.

Vooraf aanmelden voor een bezoek aan de beurs is niet verplicht. Aanmelden voor een bedrijfsbezoek is wel verplicht.

Gratis consumptie

Gemeente Terneuzen biedt je graag twee consumptiebonnen aan die je tijdens je beursbezoek kunt inwisselen voor koffie, thee of fris.

Bedrijfsbezoeken

We organiseren bedrijfsbezoeken tijdens de beurs. Een mooie gelegenheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen en te horen en zien hoe deze bedrijven met duurzaamheid bezig zijn:

  1. Heros en Yara Sluiskil
  2. Verbrugge en Ovet, Kanaalzone Terneuzen

LET OP: Aanmelden voor een bedrijfsbezoek aan Dow Terneuzen en de middagrit naar Verbrugge en Ovet is niet meer mogelijk

Met bussen bezoeken we enkele bedrijven in de regio. Je kunt kiezen uit de ochtendrit om 10.30 uur of de middagrit om 13.30 uur. Als je hieraan wilt deelnemen, dan kun je dat hieronder aangeven.  

Een bedrijfsbezoek duurt ongeveer twee uur. De bus zal vertrekken vanaf de CO3 Campus en komt daar na afloop ook weer terug. Voor de bezoeken aan de bedrijven is een bezoekersregistratie verplicht (voornaam, achternaam, geboortedatum en geboorteplaats) en daarom vragen we om je hiervoor aan te melden.

Bevestiging registratie

Met dit formulier kun je 1 persoon registreren. Wil je met meer personen komen? Dan kunnen zij zichzelf ook via onze website aanmelden.

Je ontvangt een bevestiging via het e-mailadres dat je hieronder opgeeft. Neem deze bevestiging mee op 28 september of laat deze op je mobiele telefoon zien bij binnenkomst.


Registratieformulier

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
E-mail
Wij gebruiken je e-mailadres om een bevestiging toe te kunnen sturen en indien nodig, over de beurs te kunnen informeren.
We organiseren bedrijfsbezoeken tijdens de beurs. Met bussen bezoeken we enkele bedrijven in de regio. Wil je hieraan deelnemen?
Voorwaarden bezoek
Er worden tijdens de Duurzaamheidsbeurs foto’s en video’s gemaakt door onze fotograaf. Deze beelden gebruiken wij voor onze website www.duurzaamheidsbeurs.eu en www.co3campus.nl en de social mediakanalen van de Zeeuwse Duurzaamheidsbeurs en CO3 Campus. Als je niet op deze foto’s en video’s in beeld wilt komen, dan kun je dit melden bij binnenkomst bij de infobalie.

De Algemene Voorwaarden vind je op www.duurzaamheidsbeurs.eu/voorwaarden.